17 students and 15 teachers went on a field trip to an art museum. student tickets cost $10 each, and adult tickets cost $12 each. How much did the museum tickets cost in all?
Answer
0 (0 оценки)
0
theleangreenbean 6 months ago
Светило науки - 168 ответа - 0 помощи

Answer:

350 dollars

Step-by-step explanation:

We're given:

  • 17 students
  • 15 teachers
  • Student ticket = 10 dollars
  • Adult ticket = 12 dollars

First, find the total cost for student tickets:

  • 17 students × 10 dollars = 170 dollars

Therefore, the total cost for student tickets was 170 dollars.

Now, find the total cost for adult tickets:

  • 15 teachers × 12 dollars = 180 dollars

Therefore, the total cost for adult tickets was 180 dollars

To find the total cost for the museum tickets, find the sum:

180 + 170 = 350 dollars

Therefore, the museum tickets cost 350 dollars in total.

Still have questions?