Jerry used his $100 gift certificate to go shopping. He bought pants for $25, a shirt for $15, and socks for $3. Then he bought a pair of shoes. Jerry still has $27 left. How much were shoes that he bought? Explain how you know
Answer
0 (0 оценки)
0
guadalupeanselmo6 6 months ago
Светило науки - 28 ответа - 0 помощи

Answer:

shoes = $30

Explanation:

$25 + $15 + $3 = $43

$43 + $27 = $70

$100 - $70 = $30

Answer
5 (1 оценка)
0
nashiafacey09 6 months ago
Светило науки - 1 ответ - 0 помощи

Answer:

30

Explanation:

Because if you take 100 and subtract from 25, 15, and 3 you will get 57 then you will subtract 57 from 27 to get 30, For example

100-25-15-3= 57

57-27=30

Still have questions?